Edukacija

Nije teško hraniti se zdravo

Objavljeno: 04.07.2012.

Zdrava hranaNamirnice prepune zasićenih masti, aditiva, šećera i kalorija: Burek Hamburger Hleb i paštete Čips i ostale grickalice Kroasan sa čokoladom Jogurt od kravljeg mleka Voćni jogurt Coca-Cola Se mogu redom zameniti: Pita od integralnih kora sa tofu sirem, spanaćem, blitvom, bundevom, jabukama,… Sendvič od integralnog hleba sa pljeskavicom od soje ili povrća, sojinim kačkavaljem i […]ceo tekst »


Laneno seme

Objavljeno: 27.06.2012.

Laneno semeSemenke lana sadrže visok nivo omega 3 masnih kiselina, vlakna, a posebna vrednost lana je što u velikom procentu sadrži lignin, koji umanjujeaktivnost estrogena, glavnog ženskog polnog hormona-potencijalnog podstrekača malignog raka dojke. Zahvaljujući svojim sastavu, u ishrani može da zameni ribu, i ima uticaj na smanjenje upalnih procesa i holesterola u krvi. Sveže samlevene semenke […]ceo tekst »


Homeopatija

Objavljeno: 12.06.2012.

HomeopatijaHomeopatija je efikasan sistem lečenja, koji na prirodan način pomaže telu da povrati iskonsku sposobnost da se samo oporavi. U Homeopatiji se svi simptomi lošeg zdravlja vide kao odzraz poremećaja u balansu cele osobe i smatra se da pacijenta treba lečiti kao celinu a ne bolest kao izolovanu pojavu. Ako ste Vi naš novi, potencijalni […]ceo tekst »


Tahitian NoniShodno našem tradicionalnom informisanju o najnovijim događanjima, sa radošću Vas obaveštavamo da smo se upravo vratili iz Amerike, gde smo u Salt Lake City-u prisustvovali Svetskoj konferenciji liderstva kompanije ’’Morinda Bioactives’’, koja je pre 17 godina svetu podarila Noni napitak. Na osnovu 20-godinšnjih naučnih istraživanja i primene znanja putem kliničkih studija, danas je ’’Morinda Bioactives’’ […]ceo tekst »


Neera dijeta

Objavljeno: 12.04.2012.

DijetaNeera dijeta je najjednostavniji i najefikasniji metod za potpunu detoksikaciju organizma i za mršavljenje. Ova dijeta ne samo da otklanja suvišnu težinu, već takođe podmlađuje i okrepljuje čitav unutrašnji sistem. U toku Neera dijete mršavi se od 5-10kg. Činjenica da se ista težina zadrži i posle dijte, dokazuje da se gubitak težine sastoji ne samo […]ceo tekst »


Hleb bez brašna

Objavljeno: 04.04.2012.

Hleb bez brašnaRecept za pravljenje hleba bez brašna. Za 1 kg hleba, potrebno je: 750gr žitarice(pšenica, ovas, ječam, ili raž). Naliti vodu u zrno(da ogrezne), i ostaviti da stoji 24 sata. Menjati vodu na svakih 2-3 sata. Posle 24 sata, procediti vodu, i prekriti vlažnom krpom. Čim se pojave klice u vidu sitnih belih tačkica, prekinuti klijanje. […]ceo tekst »


Pravilna ishrana kvalitetno = mršavljenjeGreške u ishrani, nepravilna i neuravnotežena ishrana, mnogo sedenja i malo kretanja-sve se to pre ili kasnije odrazi na našem organizmu. Mršavljenje će biti uspešnije ukoliko se sprovodi u dužem vremenskom razdoblju i ukoliko se poštuju preporuke za usklađenu i raznovrsnu ishranu. Mora se biti svestan toga da brze, jednonedeljne kure za mršavljenje nisu ni […]ceo tekst »


Nebojša JocićNebojša Jocić, osnivač ULTIMATE SHAPE-a, jedan je od najiskusnijih i najuspešnijih eksperata u treniranju sa tegovima u svetu. Od 46 izlazaka na takmičenja u bodibildingu, osvojio je 17 zlatnih medalja. Iskoristivši svoje znanje i veštine iz oblasti fitnesa, nutricionizma i biomehanike, stvorio je jedinstven sistem treniranja i ishrane i tako došao do savršeno kratkog vremenskog […]ceo tekst »