Flaška – programirano staklo za bolju strukturu vode

Flaška je staklena flaša za svakodnevnu upotrebu koja pomaže da se podigne kvalitet života, zaštiti okolina i uštedi novac koji se troši za kupovinu flaširane vode.

Flaška - programirano staklo za bolju strukturu vode

Flaška – programirano staklo za bolju strukturu vode

Flaška sa dezenom leptirića

Flaška sa dezenom leptirića

Flaška sa cvetnim dezenom

Flaška sa cvetnim dezenom

Napravljena je od stakla koje sadrži 71% silicijuma, i na njega se posebnom informacionom tehnolgijom upisuje program koji pozitivno utiče na vodu, čini je mekšom, pitkijom, i najbližom izvorskoj ili živoj vodi.

Flaška

Flaška

TPS tehnologija, na osnovu koje se Flaška programira je do sada najviše primenjivana u kvantnoj medicini, biorezonantnim terapijama, homeopatiji… Flaška se programira orgonskim topovima. U staklo se učitavaju, informacionim tehnologijama, programi koje se potom sa stakla, kada sipamo vodu, prenose na tu vodu u roku od nekoliko minuta i čine je mekšom i hidrantnijom.

Već nakon 5 minuta smanjuje se genotoksičnost* vode za 45%, i utiče se na njenu molekularnu strukturu, pa voda iz slavine nalikuje izvorskoj vodi.
* Genotoksičnost vode definiše se kao štetni uticaj materija poput hlora, teških metala ili pesticida.

Flaška poboljšava vodu tokom četiri godine, nakon čega, zbog uticaja veštačkog i prirodnog elektromagnetskog delovanja, njen uticaj slabi (u petoj i šestoj godini svega 10-20%). Nakon isteka datuma koji je ugraviran ispod kosmograma, flaša se može ponovo programirati, i produžiti se njeno delovanje na sledeće četiri godine.

Flaška je rađena u 33 atraktivna dizajna neoprenske navlake, koja štiti flašu od mehaničkog loma, čuva temperaturu vode,i sa specijalnim poklopcem koji onemogućava curenje.

Neke studije navode da prosečan stanovnik Srbije po stanovniku popije u proseku 50l vode iz plastičnih flaša godišnje, čija se cena kreće oko 60 dinara/1,5l, što je ukupno 2000 dinara. Tokom četiri godine, koliko traje delovanje Flaške, taj se iznos povećava na čak 8000 dinara. Cena vode iz slavine iznosi 35,26 dinara/m3, što je za 50l vode, samo 1,7 dinara.

Dakle, računica je jednostavna: voda iz slavine je 1176 puta jeftinija od vode iz plastične flaše, a sa Flaškom nemerljivo zdravija.

Cene:

  • Flaša sa printom „FLAŠKA“: 3800 dinara
  • Flaša sa cvetnim printom: 3900 dinara
  • Flaša sa Svarovski kristalima(za koju se dobija i garancija) je 4200 dinara

 

Flašku u svim dezenima možete kupiti u našoj prodavnici u Karađorđevoj 14, Pančevo, a možete je i poručiti putem našeg sajta.

Naručivanje telefonom

Naručivanje telefonom

Ili je možete naručiti telefonom: 013/333-403.

One thought on “Flaška – programirano staklo za bolju strukturu vode

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *