Ko smo mi?

Specijalizovana prodavnica zdravije hrane, preventivni centar i savetovalište za zdravu ishranu – Kuća zdravlja Olea, Pančevo.

Prodavnica zdrave hrane Olea

Prodavnica zdrave hrane Olea

Olea - unutrašnjost prodavnice

Olea - unutrašnjost prodavnice

Olea - unutrašnjost prodavnice

Olea - unutrašnjost prodavnice

U našoj prodavnici možete naći preko 2000 proizvoda koji zadovoljavaju vegetarijanska i makrobiotička načela ishrane ali vodimo računa i o potrebama osoba slabijeg zdravstvenog stanja, kao i osobama obolelim od celijakije i dijabetesa.

Postojimo skoro 6 godina. Od osnivanja se nalazimo u Karađorđevoj br. 14, Pančevo.

Preventivni centar, savetovalište za zdravu ishranu i Noni office

Kod nas u našem savetovalištu možete zakazati konsultacije vezane za korekciju i redukciju vaše ishrane uz stručno tromesečno praćenje, kao i bilo koje druge programe ishrane. Naš tim čini dosta stručnih saradnika iz oblasti Homeopatije, Sporta, Nutricionizma…

Da zakažete Homeopatski pregled kontaktirajte nas.

U okviru delatnosti kojom se bavimo, posebno bismo izdvojili saradnju sa kompanijom Tahićanski Noni International, Provo, Utah, SAD, čiji smo nezavisni savetnici i direktni saradnici sa vlasnicima i čelnim ljudima Kompanije. Kao rezultat naše četvorogodišnje saradnje sa Kompanijom, u sastavu KUĆE ZDRAVLJA OLEA otvorili smo NONI OFFICE, u kome možete dobiti sve informacije o ovom čudotvornom bioaktivnom proizvodu.

Olea savetovalište - spolja

Olea savetovalište - spolja

Olea savetovalište - unutra

Olea savetovalište - unutra

Dejan Mitrevski u Olea savetovalištu

Dejan Mitrevski u Olea savetovalištu

Naše osoblje je ljubazno, edukovano i potpuno posvećeno poslu, tako da će Vas dočekati sa osmehom u svakom trenutku, nastojati da Vam pomogne.

Vlasnici KUĆE ZDRAVLJA OLEA

JASMINA MITREVSKI dipl. ing. prehrambene tehnologije biljnih proizvoda(trenutno na doktorskim studijama) i DEJAN MITREVSKI pr. menadžer.

Jasmina i Dejan Mitrevski

Jasmina i Dejan Mitrevski

Umesto uobičajenog i formalnog naslova ‘O NAMA’ odlučili smo se za malo interesantniji pristup, jer želimo da Vam dočaramo zašto smo na samom početku svog životnog puta odlučilii baš za ovu oblast, kako smo počeli, šta nas je inspirisalo i navelo da od jedne malene priče dostignemo standarde koje smo samo mogli videti u inostranim časopisima i nekolicini evropskih i američkih prodavnica zdravije hrane.

Sve je počelo sa idejom da se Jasmina tokom studija na Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu opredeli za smer Prehrambena tehnologija biljnih proizvoda. Kada se u avgustu 2005. godine ukazala prilika da se u centru Pančeva, Karađorđeva br 14, započne sa malom prodavnicom zdrave hrane, spontano smo je prihvatili i porodično krenuli u posao.

Prve godine su obično mukotrpne, sa puno rada na terenu, saznavanje o proizvodima, dobavljačima, proizvođačima, potrebama kupaca i svemu što ovaj posao sa sobom nosi. Ali, sa puno ulaganja, ljubavi i strpljenja istrajavali smo i polako i sigurno gradili naše malo carstvo.

Intuitivno smo osećali da će to biti veoma važno i veliko za nas i naše kupce i klijente, jer nismo želeli da se bavimo samo trgovinom, već da viziju koja se nazirala pretočimo u stvarnost i da se proširimo u pravcima koji obuhvataju preventivnu brigu o ljudima i njihovom zdravlju.

Tokom rada, polako je sazrevala ideja o jednom ozbiljnom edukativnom i uslužnom centru, koji će omogućiti našim sugrađanima da saznaju što više, da u našem centru dobiju istinite informacije i uptstva kako da sačuvaju i održavaju svoje zdravlje, da u našem savetovalištu mogu da pored žive reči, nabave literaturu koja će im pomoći da upoznaju svoj duh i svoje telo i da se opredele za prirodne načine lečenje i da što je moguće duže odlože lečenje putem konvencionalne medicine.

Naš naziv KUĆA ZDRAVLJA OLEA upravo govori ko smo mi danas, nakon šest godina poslovanja, što i nije tako dug period, s obzirom na kvalitet i raznovrsnost usluga koje nudimo.

Opredelili smo se za ime i logo OLEA, što u prevodu znači MASLINA, pre svega zbog univerzalnosti i značaja koji maslina hiljadama godina ima na Mediteranu, ali i uostalim tradicijama širom sveta.

Postali smo prvi i jedini preventivni centar ovog tipa u Pančevu, koji sarađaje i angažuje eminentne stručnnjake iz oblasti zdrave ishrane, ekologije, homeopatije, naturologije, pedijatrije, ginekologije, sporta, vegetarijanskog i vegan načina pripremanja obroka, makrobiotike….

Imamo čvrstu i dugoročnu saradnju sa Javnim zdravljem Pančevo, kao pokretač edukacije i preventive (putem zdravog načina ishrane i življanja) porodica i dece.

Raspolažemo sa preko 2000 artikala, koji zadovoljavaju potrebe naših potrošača iz svih pomenutih oblasti, sa najvišim raspoloživim kvalitetom i standardima koji se mogu naći na našem i inostranom tržištu.

Naš tim

U našem timu, u KUĆI ZDRAVLJA OLEA zaposlene su i:

  • JASMINA KOSOVAC, dijetetičar-nutricionista
  • DRAGANA AĆIMOVIĆ, hemijski tehnicar
Dragana Aćimović, Jasmina Kosovac i Jasmina Mitrevski

Dragana Aćimović, Jasmina Kosovac i Jasmina Mitrevski

Koje svojim stručnim savetima, ljubaznošću i širokim osmehom omogućavaju da našim potrošačima uvek budu dostupne najkvalitetnije informacije i usluga.


ZAJEDNO SA VAMA GRADIMO ZDRAVIJU I RADOSNIJU BUDUĆNOST
VAŠA KUĆA ZDRAVLJA OLEA

Jasmina i Dejan