L’erbolario - prirodna kozmetika

L’erbolario – prirodna kozmetika

L’erbolario je Italijanska prirodna kozmetika, osnovana u malom mestu Lodi. Od samog osnivanja, proizvode kozmetiku koja je napravljena od potpuno prirodnih materijala. Koristi se isključivo prirodna biljna sirovina, cvetne vode, biljni ekstrakti, isključivo ceđena biljna ulja i destilati koje nam poklanja darežljiva priroda.

L’erbolario - prirodna kozmetika

L’erbolario - prirodna kozmetika

Svaka L’Erbolario linija ima sopstveni, karakterističan prirodni sastojak koji ne može biti nađen u ostalim proizvodima druge linije. Najveća prednost koju svi proizvodi nude je njihova mekoća i nežnost i njihova niska alergenost.

Visoko stručan tehničko-naučni tim(biolozi, farmakolozi, kozmetolozi, lekari, hemičari) vodi računa o kvalitetu proizvoda L’ERBOLARIO, izrađenih prema najstrožijim proizvodnim standardima (ISO 14000, GMP), pod rigoroznom kontrolom nadležnih institucija.

Spoj nepresušne biljne riznice i moderne kozmetologije – L’ERBOLARIO Vam pruža raznovrsnu paletu proizvoda u kojoj ćete pronaći sve za potrebe Vaše kože, tela i kose, pretvarajući svakodnevnu toaletu u čist užitak i luksuz.

Ostati lepi, svesno koristeći prirodu je umeće koje treba negovati brižljivo, strpljivo i sa poverenjem.

Frutto Della Passione

Kolekcija sadrži ekstrakte cvetova Passiflore koji su bogati flavonoidima kao i ekstrakte ploda koji sadrži vitamine, saharide i mineralne soli i koji daju koži elastičnost i deluju kao antioksidans. Takođe, sadrži proteine ekstrahovane iz Pšenice i slatkog Badema koji čiste kožu ostavljajući na njoj zaštitni film koji čuva kožu od isušivanja i dehidratacije.

L’erbolario - Frutto  Della Passione

L’erbolario - Frutto Della Passione

Vitamin E iz Soje i ulje Šafranike bogato masnim kiselinama omega-6 i ulje iz semena Passiflore sa visokim sadržajem linolenske kiseline i esencijalnih masnih kiselina čine kožu elastičnom, povećavaju joj tonus i sprečavaju preterani gubitak vlažnosti.

Proizvodi ove kolekcije imaju “antiage” dejstvo, daju koži tonus i mlad izgled, ali su privlačni i zbog svog jedinstvenog svežeg cvetnog mirisa.

TE Bianco (beli čaj)

Ova nežna i opuštajuća linija sa blagim mirisom belog čaja predstavlja liniju čiji se sastojci beru samo 4 dana godišnje, i za koje se veruje da predstsvljaju mir, snagu i besmrtnost.

L’erbolario - TE Bianco (beli čaj)

L’erbolario - TE Bianco (beli čaj)

Pored suvog ekstrakta Belog Čaja, plemeniti sastojak čudotvornog antioksidantnog i zaštitnog dejstva, sinergijski deluju i ostali važni sastojci poput Maslinovog ulja, odličnog za prevenciju bora i opuštanje kože, pirinčanog ulja i pamuka koji omekšavaju i daju elastičnost i hidroglicerinskog ekstrakta Božura smirujućeg i adstringentnog dejstva.

Peonie – božur

Božur nije slučajno proglašen kraljem cveća. Peonia suffruticosa je grmoliki cvet koji pripada porodici ranuncolaceae, uzgajan u Kini od osmog veka pre nove ere, isključivo za uživanje i zadovoljstvo carske porodice.

L’erbolario - Peonie (božur)

L’erbolario - Peonie (božur)

Neponovljiv cvet je još uvek simbol aristokratije i užitka. Među mogim legendama o Božuru je i ona o carici Katai Che koja je, da bi udovoljila želji cara, naredila da sve cveće u carskoj bašti procveta odjednom. Božur koji je to odbio bio je prognan u snežne planine. Tamo je snažno procvetao pa je carica ukinula kaznu i proglasila ga kraljem cveća.

Njegovo ime na Kineskom znači dobrotu i Lerbolario je lepoti kože posvetio liniju sa ovom efektnom formulacijom, bogatom aktivnim supstancama. Iz korena Božura izolovan je ekstrakt bogat tečnim polisaharidima koji štite ćelijske membrane. Iz istog korena uronjenog u ulje kukuruznih klica u Lerbolario laboratorijama je izdvojen i ekstrakt koji koži vraća sjaj i štiti je od preranog starenja. Na kraju, čašice ovog prelepog cveta daju mirisni destilat-parfemsku vodu koja tonizuje kožu prekrivajući je aristokratski nežnim mirisom.

Naša ponuda L’erbolario – prirodne kozmetike

Osim ova tri iznad opisana proizvoda, mi prodajemo kompletnu liniju L’erbolario – prirodne kozmetike. Pogledajte kompletnu ponudu L’erbolario – prirodne kozmetike u našem asortimanu proizvoda.

L’erbolario – prirodnu kozmetiku možete kupiti u našoj prodavnici u Karađorđevoj 14, Pančevo, a možete je i poručiti putem našeg sajta.

Naručivanje telefonom

Naručivanje telefonom

Ili ja možete naručiti telefonom: 013/333-403.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *