Nebojša Jocić

Nebojša Jocić – knjige i DVD sa vežbama

Nebojša Jocić, osnivač ULTIMATE SHAPE-a, jedan je od najiskusnijih i najuspešnijih eksperata u treniranju sa tegovima u svetu. Od 46 izlazaka na takmičenja u bodibildingu, osvojio je 17 zlatnih medalja.

Nebojša Jocić

Nebojša Jocić

Iskoristivši svoje znanje i veštine iz oblasti fitnesa, nutricionizma i biomehanike, stvorio je jedinstven sistem treniranja i ishrane i tako došao do savršeno kratkog vremenskog roka u postizanju ciljeva njegovih klijenata.

Svojom formulom za uspeh, pomogao je hiljadama rekreativaca, atleta i profesionalnih sportista širom sveta.

Svo ovo Nebojšino iskustvo i znanje sada je dostupno i globalno, kroz knjige i DVD, u cilju da pomogne i drugima da shvate značaj prihvatanja pravilnih metoda i informacija, buđenja motivacije i stvaranja sposobnosti da se sve ovo stavi u akciju.

Knjiga „Trening Snage“:

Nebojša Jocić - Trening Snage

Nebojša Jocić - Trening Snage

Knjiga je namenjena svima koji žele da povećaju mišićnu masu, a da pri tome mršave. Detaljnim objašnjenjima sa poreko 200 ilustracija, Nebojša Jocić pokazuje kako da se na savršen način izvode vežbe, sagore kalorije, i usavrši tehni ka vežbanja.

Cena knjige „Trening Snage“ je 1200 din.


Knjiga „Optimalna Ishrana“:

Nebojša Jocić - Optimalna Ishrana

Nebojša Jocić - Optimalna Ishrana

Ovo kompletno uputstvo za pravilnu ishranu pomaže da se razume važnost pravilne ishrane, i zdravog načina života. Pošto je hrana naš najbolji lek, knjiga upravo objašnjava kako je pravilan izbor, kombinacija i količina namirnica koju unosimo, ustvari najbolja preventivna mera, a u nekim slučajevima i lek za neke najteže bolesti.

Cena knjige „Optimalna Ishrana“ je 1000 din.


Knjiga „Promena načina života“:

Nebojša Jocić - Promena načina života

Nebojša Jocić - Promena načina života

Ovaj savršen vodič pokreće sopstveno znanje i motivaciju kroz edukaciju o poboljšanju stila života, uzdizanju duha i promeni načina ishrane i reakcije na stres i životno okruženje.

Cena knjige „Promena načina života“ je 650 din.


DVD sa vežbama za muškarce:

Trening za ruke

Nebojša Jocić - DVD Trening za ruke Velike i snažne ruke su ono što svi muškarci žele! Kako bismo vam pomogli da ih u rekordnom vremenu steknete, pažljivo smo odabrali 22 najbolje vežbe: 8 za bicepse, 9 za tricepse i 5 za podlaktice, vodeći računa da se ne zanemari nijedan deo vaših ruku. Ovaj program vežbi će vam sigurno pomoći da proporcionalno razvijate vaše ruke. počnite da radite na njima, učinite ih većim i jačim nego ikad!

Cena DVD-a „Trening za ruke“ je 400 din.

Trening za grudi

Nebojša Jocić - DVD Trening za grudi Koristeći 15 najproduktivnijih vežbi za grudi prikazanih na ovom DVD-ju dobićete široke i čvrste grudi. Prava kombinacija ovih efikasnih pokreta pomoći će vam da poboljšate sve delove torza. Tokom više decenija Jocić je upravo uz pomoć ovih specijalizovanih vežbi pomogao hiljadama klijenata da povećaju i oblikuju svoj torzo. Sada je vaše vreme da izgradite jake i snažne grudne mišiće!

Cena DVD-a „Trening za grudi“ je 400 din.

Trening za leđa

Nebojša Jocić - DVD Trening za leđa Ovaj video vam nudi 15 vrhunskih vežbi za leđa. Ukoliko ih uvrstite u svoj trening program, ne samo da ćete oblikovati leđa u oblik slova V već ćete ih i ojačati i definisati. Odabrali smo pokrete koji će pored gornjih i donjih mišića na vašim leđima uticati i na središnji deo. Počnite odmah i povećajte i ojačajte svoja leđa!

Cena DVD-a „Trening za leđa“ je 400 din.

Trening za noge

Nebojša Jocić - DVD Trening za noge Obzirom da su noge najveći mišići na našem telu zaslužuju i adekvatan tretman. Ovaj DVD će vam konačno omogućiti da ih efikasno vežbate. Izabrali smo 18 najboljih vežbi kako biste radili na svojim listovima, prednjoj i zadnjoj loži kao i na gluteusu. Prateći preporučeni program, vaš konačni rezultat biće potpuni razvoj vaših nogu. Pripremite se za intenzivan trening nogu i uživajte u dramatičnim promenama!

Cena DVD-a „Trening za noge“ je 400 din.

Trening za ramena

Nebojša Jocić - DVD Trening za ramena Ako su široka i masivna ramena vaš cilj onda je ovaj video definitivno za vas! 18 vežbi za ramena koje će ih učiniti fantastičnim. Odabrali smo vežbe kojima ćete razviti ramena i sa prednje, srednje i zadnje strane , kao i gornje trapezaste mišiće. Krajnji rezultat – proporcionalan i izbalansiran rast ramena! Navalite žestoko i gledajte kako vam ramena rastu!

Cena DVD-a „Trening za ramena“ je 400 din.

Trening za stomak

Nebojša Jocić - DVD Trening za stomak Na ovom DVD-ju je 10 efikasnih vežbi za stomačne mišiće. Saznaćete sve o tome kako profesionalni sportisti i muški super modeli formiraju one impresivne pločice na stomaku. Ukoliko ih i vi želite, onda su ove vežbe vaš najbolji izbor. Jocićevo zavidno iskustvo na polju profesionalnog sporta vam je najbolja garancija da će ovih 10 pokreta učiniti čudo i za vaš središnji deo takođe.

Cena DVD-a „Trening za stomak“ je 400 din.

Trening za celo telo

Nebojša Jocić - DVD Trening za celo telo Ovaj trening video će vam pomoći da oblikujete svoje telo kao nikada pre! Četvorodnevni trening program je tako osmišljen da se posveti jednaka pažnja svim mišićima. Vežbanjem jedne grupe mišića jednom nedeljno omogućiće istovremeno povećanje mišića ali i mršavljenje. Savršena kombinacija vežbi datih na ovom videu omogućiće vam da proporcionalno razvijate telo bez zanemarivanja i jedne mišićne grupe. Video vam neće samo pokazati kako da pravilno vežbate već će vas i motivisati dok radite.

Cena DVD-a „Trening za celo telo“ je 500 din.


DVD sa vežbama za žene:

Trening za trbušne mišiće i leđa

Nebojša Jocić - DVD trbušne mišiće i leđa - za žene Uz pomoć ovih 5 fantastičnih vežbi za trbušne mišiće, koje smo na ovom DVD–ju odabrali za vas, vaš središnji deo više neće predstavljati problem. Takođe ćete pronaći i 13 veoma efikasnih vežbi za leđa, pomoću kojih ćete ih ojačati i učiniti lepšim. Izbalansiran razvoj trbušnih i leđnih mišića koji se postiže redovnim upražnjavanjem ovih vežbi od suštinske je važnosti za savršen telesni stav.

Cena DVD-a „Trening za trbušne mišiće i leđa“ za žene je 400 din.

Trening za noge i ruke

Nebojša Jocić - DVD trening za noge i ruke - za žene Pripremili smo za vas 17 najefikasnijih vežbi pomoću kojih ćete učvrstiti mišiće na nogama i zadnjici i biti u vrhunskoj formi. Pronaći ćete , takođe i 11 vežbi kojima ćete oblikovati bicepse i tricepse na rukama. Prateći naše savete dobićete telo izvanrednog izgleda, izgubiti višak kilograma i povećati nivo energije.

Cena DVD-a „Trening za noge i ruke“ za žene je 400 din.

Trening za grudi i ramena

Nebojša Jocić - DVD trening za grudi i ramena - za žene Jedini naćin da učvrstite grudi i oblikujete ramena je da primenjujete vežbe koje smo mi za vas odabrali na ovom DVD –ju. Na njemu ćete naći 13 veoma produktivnih vežbi za grudi i 11 fantastičnih vežbi za oblikovanje ramena. Pratite instrukcije i posmatrajte kako vam se grudi zatežu!

Cena DVD-a „Trening za grudi i ramena“ za žene je 400 din.

Trening za celo telo

Nebojša Jocić - DVD trening za celo telo - za žene Ovaj DVD će vam, korak po korak, pokazati najefikasnije vežbe koje su ikada osmišljene za žene! Savršena kombinacija najboljih vežbi podeljenih u 3 treninga pomoći će vam da proporcionalno oblikujete telo i učvrstite i ona najkritičnija mesta. Nebojšina stručnost na polju fitnesa odvešće vas korak dalje u odnosu na konvencionalne pristupe i omogućiti maksimalne rezultate. Spremite se da u rekordnom roku oblikujete savršeno telo!

Cena DVD-a „Trening za celo telo“ za žene je 500 din.


Kako i gde da kupite „Nebojša Jocić – knjige i DVD sa vežbama“?

Sve Nebojšine knjige i DVD sa vežbama možete kupiti u našoj prodavnici u Karađorđevoj 14, Pančevo. Možete ih i naručiti preko našeg mejla: prodaja@zdravahranaolea.com.

Naručivanje telefonom

Naručivanje telefonom

Ili ih možete naručiti telefonom: 013/333-403.

Napomena: ako poručujete da Vam knjige i DVD isporučimo na kućnu adresu, na prikazane cene plaćate i troškove dostave.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *