Dijeta

Neera dijeta

Neera dijeta je najjednostavniji i najefikasniji metod za potpunu detoksikaciju organizma i za mršavljenje. Ova dijeta ne samo da otklanja suvišnu težinu, već takođe podmlađuje i okrepljuje čitav unutrašnji sistem.

Dijeta

Dijeta

U toku Neera dijete mršavi se od 5-10kg. Činjenica da se ista težina zadrži i posle dijte, dokazuje da se gubitak težine sastoji ne samo od gubitka vode, već takođe i od gubitka masti. Gubitak težine je deo pročišćenja čitavog organizma, odstranjivanja suvišne masti, stare stolice i ostalih otpadnih materija. Zato, nakon dijete, dobija se na boljem kvalitetu kose, kože, povećava se efikasnost sistema za varenje, što sve ima pozitivan uticaj i na psihičko zdravlje.

Dva glavna sastojka ove dijete su prirodni sirupi šećernog javora i tropske šećerne palme.

Prirodni sirup šećernog javora

Prirodni sirup šećernog javora

Prirodni sirup tropske šećerne palme

Prirodni sirup tropske šećerne palme

Tokom ove dijete, telu je potrebno više minerala, a palmin i javorov sirup se međusobno dopunjuju.

Javorov sirup je bogat manganom i cinkom, a ova dva minerala gotovo ne postoje u palminom sirupu. Sa druge strane, palmin sirup sadrži velike količine kalijuma i kalcijuma, dva elementa koja su neophodna da ćelije ispravno funkcionišu i zbog toga su važni za pročišćenje tela. Kad se pomašaju u pravilnom odnosu, dobijamo prirodni sirup drveta sa bogatim i uravnoteženim sadržajem minerala koji je tako važan za dijetu.

Ova dijeta nije stvorena da leči neku određenu bolest, već da omogući telu da se samo očisti, a da istovremeno ojača njegov imunitet. Sve bolesti imaju jedan zajednički uzrok: otpatke, otrove i sluz nagomilane u različitim delovima tela. Neera dijeta eliminiše te otrove i tako otklanja koren bolesti. Da bi se održalo dobro zdravlje i nakon dijete, važno je da se usvoje navike zdrave ishrane.

Višak kilograma je glavni razlog zbog koga mnogi probaju Neera dijetu, i ona je bez sumnje sjajna za mršavljenje. Mnogi izgube i do kilogram težine dnevno, a da ne osete nikakav štetni nus-efekat. Telo dobija sve neophodne vitamine i minerale koji su mu potrebni tokom trajanja dijete i ne pati ni od jednog nedostatka.

Idealno trajanje Neera dijete je deset dana. Dijeta sadrži sve što je telu potrebno za period od deset dana. Ako se dijeta ponovi dva ili tri puta godišnje(idealno je na prelasku iz jednog u drugo godišnje doba), postićiće se trajni povoljan rezultat za telo.

Dobar način da se odredi napredak procesa čišćenja je da se posmatra promena boje jezika. Tokom čišćenja, on postaje beo po površini, a kad povrati svoju normalnu ružičastu boju, može da se smatra da je proces kompletan.

Za sve dodatne informacije i za način korišćenja, pozovite naše savetovalište: 013/333-403


Jasmina Mitrevski dipl. ing. prehrambene tehnologije biljnih proizvoda

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *