Tahitian Noni

Predavanje o karakteristikama i delovanju Noni napitaka

Morinda Bioactives

Morinda Bioactives

Shodno našem tradicionalnom informisanju o najnovijim događanjima, sa radošću Vas obaveštavamo da smo se upravo vratili iz Amerike, gde smo u Salt Lake City-u prisustvovali Svetskoj konferenciji liderstva kompanije ’’Morinda Bioactives’’, koja je pre 17 godina svetu podarila Noni napitak.

Na osnovu 20-godinšnjih naučnih istraživanja i primene znanja putem kliničkih studija, danas je ’’Morinda Bioactives’’ vodeća kompanija u svetu u proizvodnji prirodnih saplemenata ishrani i na globalnom nivou (u više od 80 zemalja) dokazala da je alternativna medicina rešenje za preventivno sprečavanje i pomoć u lečenju mnogih zdravstvenih problema savremenog čovečanstva.

Kako bismo detaljnije obavestili naše korisnike i prijatelje i podelili znanja i iskustva koja smo imali na ovom veličanstvenom putovanju,

u četvrtak 10. maja u 19h u Beogradu, u sali na Tašmajdanu,

organizovaćemo predavanje o karakteristikama i delovanju Noni napitaka na očuvanje zdravlja dece i odraslih, sportista, studenata i svih koji imaju potrebu povećanja energije kod posebnih mentalnih i fizičkih napora.

Tahitian Noni

Tahitian Noni

Predavači, koji su sa nama bili na Svetskoj konferenciji liderstva, nutricionista Jadranka Grbić i dr Milena Filipović, obogatiće slajd projekcijama ovu prezentaciju.

Molimo Vas da nam se javite na 062/239-668 ili na 013/333-403, kako biste rezervisali mesto i dobili dodatne informacije.


Radi očuvanja Vašeg zdravlja,
Vaša Kuća zdravlja Olea

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *