Promocija ROSENSERIEN kozmetike 06.12.2013.

Promocija ROSENSERIEN kozmetike 06.12.2013.

06.12.2013. u OLEA bio max marketu, održaće se promocija ROSENSERIEN kozmetike.

Promocija ROSENSERIEN kozmetike 06.12.2013.

Promocija ROSENSERIEN kozmetike 06.12.2013.

ROSENSERIEN je kozmetika za negu kože, proizvedena u Švedskoj, zasnovana na prirodnim i ekološkim sirovinama visokog kvaliteta.

Svi proizvodi efikasno pomažu da se koža povrati, zaštiti i obnovi na prirodan način, uz najmanji uticaj na ekologiju.

Kroz sva vremena, ruže su bile poznate po svojim blagotvornim osobinama. Još su stari Grci primenjivaliekstrakt ruže, da bi smirivali i uravnotežili kožu. Pravo ružino ulje je takođe nešto što dobro podnose osobe alergične na mirise. Osnovu svih proizvoda čini aloe vera, kineski zeleni čaj i hladno presovana biljna ulja. Upravo ovo, proizvode čini blagim i bezbednim.

Proizvodi iz Rosenserien-a omogućavaju lepu negu, kako lica, tako i tela i to uz pomoć dobro odmerenog odnosa vitamina, minerala, proteina, dijetetskih minerala i antioksidanasa. Proizvodima nisu dodati voda, alkohol, mineralno ulje, niti sintetički elementi.

Ideja švedske kompanije se zasniva na proizvodnji u malim serijama, što daje mogućnost vršenja konstantnog nadzora, kako bi svi proizvodi ispunili visoke standarde u pogledu kvaliteta.

Ekološka oznaka (labud) na dosad 14 proizvoda je dodatna garancija da proizvodi ispunjavaju visoke zahteve u pogledu zaštite životne sredine, zdravlja i kvaliteta.

Da bi se obezbedio rok trajanja, koristi se vitamin C i E, kao i prirodna natrijumska so iz voća i bobica. Svi proizvodi su bez parabena, dermatološki su testitani na osetljivoj koži i ne testiraju se na životinjama.

Na dan promocije će se vršiti besplatni tretmani lica preparatima iz kolekcije ROSENSERIEN.

Dobro bi bilo da zakažete svoj termin putem telefona: 013/333-403

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *