Olea usluge

SALON LEPOTE

Odeljak Olea beauty smo koncipirali 2015. godine, kako bismo pomogli svima onima koji žele da na zdrav način očiste svoje telo od masnih naslaga, celulita i viška vode. Nekvalitetan način života, nepravilna ishrana i  izostanak fizičke aktivnosti  dovodi naše telo u dizbalans. Prve simptome koje tada primetimo su: otečenost zglobova i donjeg dela stomaka, i smanjen tonus kože.


OLEA TRETMANI ZA LICE I TELO


SPM TRETMAN

MEZOTERAPIJA

VACUSLIM 48

RAINDROP MASAŽA

SPM TRETMAN LICA

SPM je sukcesivna vakuumska masaža kojom se učvršćuje oslabljeno vezivno tkivo, smanjuje podbradak, dubinski čisti koža lica, uklanjaju bore. Jedan je od retkih aparata koji mogu da se primenjuju i na regiju kapaka, gde takođe daje odlične rezultate. Nakon tretmana, lice izgleda sveže, zdravo i glatko.

Pozovi

SPM TRETMAN TELA

SPM tretman služi suzbijanju i lečenju celulita svih stadijuma. Sprečava oticanje, ubrzava cirkulaciju i pojačava limfnu drenažu. Izuzetno je efikasan prilikom smanjenja strija, podiže zadnjicu, zateže kožu.

Olea salon lepote obezbedio vam je
PRVI SPM tretman tela GRATIS.

Zakaži tretman

MEZOTERAPIJA LICA

Savremena, neinvazivna, naučno zasnovana i klinički testirana bezbedna metoda za negu lica. Namena: podmlađivanje kože, hidratacija, uklanjanje bora, podsticanje blagog botox tretmana bez toksina, zatezanje kože i lifting, smanjenje i otklanjanje hiperpigmentacije.

Pozovi

MEZOTERAPIJA TELA

Mezoterapija je medicinska tehnika ubacivanja različitih aktivnih supstanci u slojeve kože i potkožno tkivo. Veoma je uspešna u tretiranju lokalnih masnih naslaga i celulita.

Zakaži tretman

VACUSLIM 48

Vacuslim 48 je tretman mršavljenja, zatezanja kože, čišćenja i eliminacije celulita. Vacuslim 48 vrećica omogućava da unutar zatvorene sredine nastane vakuum koji omogućuje stvaranje karboksi efekta, koji potom dovodi do povećanog dotoka kiseonika u ćelije i ubrzane cirkulacije, što dalje rezultira dubljim i bržim prodorom aktivnih komponenti iz Vacuslim 48 preparata. Ovakav efekat Vacuslim 48 linije proizvoda čini da liposukcija postane stvar prošlosti.

Zakaži tretman

RAINDROP MASAŽA

Raindrop masaža ili tehnika kišnih kapi predstavlja jedinstvenu tehniku za opuštanje, koja kombinuje esencijalna ulja sa masažom. Primena sto posto prirodnih, terapeutskih, esencijalnih ulja, pored fizičkog blagostanja, dovodi do emotivnog i mentalnog rasterećenja i balansa. Svako ko je iskusio Raindrop masažu jedva čeka da se vrati na masažni sto, da bi ponovo uživao. Preporuka za učestalost primene Raindrop masaže je: jednom mesečno za zdrave osobe, barem jednom nedeljno za osobe koje imaju probleme poput lumbalnog i cervikalnog sindroma, diskus hernije i drugih hroničnih degenerativnih promena, dva do tri puta nedeljno za osobe koje imaju neurološka oboljenja (lumboišijalgija, brahijalgija, parkinsonizam, multipla skleroza, i druga).

Pozovi

MANIKIR I PEDIKIR

Ojačavanje noktiju gel lakom i gelom, pruža vam komfor da uvk imate lepe i uredne nokte. S obzirom da koristimo najkvalitetniji materijal, u zavisnosti od nokatne ploče i brzine kojom nokti rastu, izgledaće prelepo najmanje 3 nedelje.

Pozovi

OBRVE I TREPAVICE

Pružamo Vam usluge korekcija obrva i bojenje obrva prirodnim bojama.
Za podizanje prirodnih trepavica, nudimo Vam tretman Lash lift, koji popunjava prirodne trepavice bez ugrađivanja veštačkih.

Pozovi

DEPILACIJA

Depilacija šećernom pastom je drevna metoda depilacije.
Reč je o potpuno prirodnoj i bezbolnoj metodi depilacije, a posebno se preporučuje kod osetljivih zona kao što su: pazuh, bikini zona, lice i ruke, i kod osoba sa osetljivom kožom koje imaju prolem sa jakim osipima i crvenilom kože nakon depilacije.

Pozovi

U novom ambijentu uz savršene delotvorne tretmane dođite do savršene, željene figure. Vaš tretman možete zakazati na broj telefona 062 23 93 11 .