Tahitian Noni

NAPITAK

Jedinstveno jestivo voće ‘’Noni’’, u narodnoj medicini koristi se preko 2.000 godina i jedan je od najznačajnijih izvora tradicionalnih lekova među pacifičkim stanovništvom. Prvobitno se koristio kao lek za oboljenje kože, dok se danas istražuje njegovo delovanje za veliki broj bolesti: kašalj, šećernu bolest, bolesti jetre, opstipaciju, mučninu, astmu, artritis, rak, prehladu, grip…. Na tržištu se nalazi najčešće u obliku soka, dobijenog iz ploda nonija.

Tahitian Noni napitak

Tahitian Noni™ Original sok, jedini je originalni napitak od nonija na evropskom tržištu.
Drevna tradicija i savremena istraživanja svedoče o snazi nonija. Nezaobilazan je za osobe koje se brinu za opšte zdravlje. Tahitian Noni™ Original ima ozdravljujući efekat na sve ćelije tela, kao i na pojedine organe. Njegovi benefiti su mnogostruki:

Jača imunitet

Daje više energije

Štiti od stresa

Doprinosi zdravlju kostiju

Ne sadrži konzervans

Pomaže u jačanju celog tela

Ključni sastojci su: čisti pire nonija (Morinda citrifolia) iz Francuske Polinezije 89%, prirodni koncentrat soka od grožđa 5,5%, prirodni koncentrat soka od borovnice 5,5%.

Olea kuća zdravlja kao generalni uvoznik za Srbiju, omogućila vam je da ovaj čudovtoran napitak možete kupiti u Oleinoj kući zdravlja u Pančevu, Karađorđeva 8.
Tahitian Noni™ Original sok takođe možete i poručiti putem telefona
013/333 403 .

Poruči

NEKA SVAKI NOVI DAN BUDE ZDRAVIJI !