Olea usluge

WEB WELLNESS

Biorezonantni uređaj najnovije generacije kompaije Web Wellnes za analizu i testiranje vitalnih funkcija svih organa i sistema tela. Sistem neuronske mreže, nakon dijagnostike, sam bira opcije za uklanjanje zdravstvenih problema, i za samo nekoliko minuta, započinje proces ozdravljenja. Uređaj je odlična prilika za svakoga da nadgleda svoje zdravlje, pobegne od lekova, nauči da razume svoje telo i pruži mu potrebnu pomoć na vreme. 

Određivanje indeksa telesne mase

Izbor lekova koji su najpovoljniji za telo

Identifikacija individualne netoleranciju za određeni prehrambeni proizvod (od 500 najpopularnijih; bez oralnog unosa) i odabir hrane, lekova, kozmetike, dijetetskih suplemenata u skladu sa rezultatima testa

Dijagnostika funkcionalnog stanja tela svih 47 sistema i organa

Određivanje biološke starosti

Automatsko sastavljanje pojedinačnog kompleksa za poboljšanje zdravstvenog stanja

Cena pregleda koji uključuje prvu terapiju je 12.000 din.
Nakon merenja, postoje dve mogućnosti:

  • Dolazak na terapiju- 3.000 din po terapiji. Radi se od 10-15 terapija,  svaki dan, ili maximalno na svaki treći dan.
  • Kupovina Life balance aparata na koji se prebacuje lični program ozdravljenja i koji pored svog programa ima u sebi još  600 akutnih programa.

Cena Life balance aparata je 863 eur. Njega imate za ceo život.
Dejstva:

Anti-parazitna zaštita

Regulacija i harmonizacija ljudskog organizma

Energetski programi

Zakaži tretman

WEB WELLNESS KLINIKA – ZDRAVLJE NA MREŽI

Kompanija Business Process Technologies je napravila sistem za brzo testiranje stanja organizma i wellness terapiju biorezonatnom tehnologijom. Web Wellness sistem se zasniva na najnovijim dostignućima kvantne analize i drevnim metodama istočnjačke medicine. Sistem se sastoji od uređaja za testiranje Life Expert Profi za profesionalce (ili Life Expert za kućnu upotrebu) i uređaja Life Balance za terapiju koji se preko kompjutera i interneta povezuju sa velikom bazom podataka na serveru.

U roku od 1 do 2 minuta može da se dobije prikaz trenutnog stanja organizma, kao i skup neophodnih programa koji se mogu primeniti on line (preko Life Expert Profi aparata) ili off line (preko Life Balance).
Uređaji koriste elektromagnetne talase niske frekvencije i potpuno su bezbedni za korišćenje i od strane dece i od strane odraslih.

ONI NISU MEDICINSKI UREĐAJI, A PROGRAMI NISU NAMENJENI LEČENJU.

Korišćenje ovih programa omogućava vam da pripremite svoje telo za samostalnu borbu protiv odabranih bolesti.

LIFE BALANCE

U samom Life Balance-u postoje 3 skupa programa: 35 antiparazitnih programa, 35 harmonizujućih programa i 1 program za energiju.
Na osnovu svakog individualnog rezultata sa server se preko kompjutera može prebaciti na Life Balance tzv. “kompleks” frekvencija koji je u datom periodu organizmu neophodan radi boljeg funckionisanja.
Takođe, postoji uz to i poseban kompjuterski program LifePro koji kompetentnim stručnjacima omogućuje pravljenje niza dodatnih programa sa specifičnim frekvencijama.

NOVI LIFE BALANCE 2.0 – UREĐAJ NOVE GENERACIJE

Life Balance 2.0 je prenosni wellness uređaj namenjen za efikasnu kontrolu parazita, za detoksikaciju tela i prevenciju mnogih bolesti, kao i njegov prethodnik Life Balance. Uređaj prenosi elektromagnetne talase čija frekvencija rezonira sa frekvencijama različitih patogenih mikroorganizama i na taj način ih uklanja.
Life Balance-u postoji 300 osnovnih programa – antiparazitnih, harmoniziujućih i regenerativnih – sa mogućnošću da se broj programa proširi sa još 600. Takođe, u uređaju je implementirana opcija individualnog sastavljanja programa uz pomoć softvera koji sadrži preko 5000 programa sa mogućmošću njihovih kombinacija.
Life Balance 2.0 uređaj je mnogo praktičniji za upravljanje pomoću mobilne aplikacije WebWellnessna na telefonu.