Olea usluge

BIOMARKET I SAVETOVALIŠTE ZA ISHRANU

Bogatom ponudom i stručnim i obučenim osobljem, trudimo se da odgovorimo na svako pitanje, i da pomognemo u izboru namirnica, kako bi svaki kupac bio zadovoljan. Ljubaznost i posvećenost su postali deo našeg imidža, kojim smo stekli i održali poverenje kupaca svih ovih  godina. Nudimo široki izbor proizvoda za osobe sa posebnim potrebama u izboru namirnica: ishrana za dijabetičare, osobe intolerantne na gluten i za gojazne. Takođe, svi oni koji poste, ili se pridržavaju načela veganske, vegetarijanske ili makrobiotičke ishrane, kod nas mogu pronaći široku paletu proizvoda.


RAZLIČITI REŽIMI ISHRANE


Ishrana za osobe intolerantne na gluten

Ishrana za dijabetičare i za gojazne

Ishrana za osobe koje se pridržavaju veganske ishrane

Individualni režimi ishrane

Olea
BIOMARKET

Svojim bogatim asortimanom, i stručnim i obučenim osobljem, trudimo se da odgovorimo na svako pitanje, i da pomognemo u izboru namirnica, kako bi svaki kupac bio zadovoljan. Ljubaznost i posvećenost su postali deo našeg imidža, kojim smo stekli i održali poverenje kupaca svih ovih godina. Nudimo široki izbor proizvoda za osobe sa posebnim potrebama u izboru namirnica: Ishrana za dijabetičare, osobe intolerantne na gluten, i za gojazne. Svi oni koji poste, ili se pridržavaju načela veganske, vegetarijanske ili makrobiotičke ishrane, kod nas mogu pronaći široku paletu proizvoda. Maloprodajni objekat se nalazi u Pančevu, u ulici Karađorđeva broj 8.

Pozovi

Olea
SAVETOVALIŠTE ZA ISHRANU

Holističkim i individualnim pristupom svakom klijentu, prilagođavamo se njegovim životnim navikama, obavezama i slobodnom vremenu. Cilj nam je da rešavamo uzroke problema, a ne posledice, jer svaka gojaznost, koliko god da traje, nosi sa sobom kompleksnu anamnezu, kojoj, kada se na pravilan način pristupi, uz postepenu promenu načina života ishranom i suplementacijom, dolazimo do trajnih rezultata. 
U zavisnosti od zdravstvenog stanja klijenta, prvo pristupamo kompletnom čišćenju probavnog sistema, vodeći računa da se ne izgubi vitalna energija, da klijent ne gladuje, već da ukusnom, izbalansiranom ishranom postigne što bolje rezultate.
Cilj nam je da naši klijenti ne drže dijete, već da, uživajući u hrani, menjaju svoj dosadašnji način života, i uz našu podršku kreiraju svoj jedinstveni koncept zdravlja.

Zakažite svoj termin u Olea savetovalištu, Karađorđeva broj 8.

Jasmina Mitrevski, doktor nauka tehnološkog inžinjerstva

Zakaži konsultacije