Olea usluge

LUNCH BAR

Proizvodnju zdravije hrane počeli smo 2018. godine. Nastala je kao logični nastavak svega što smo do tada radili. Uz veoma detaljnu izradu jelovnika, sve obroke smo izbalansirali, i obeležili nutritivnom tabelom, kako bi korisnici mogli da organizuju svoj dnevni jelovnik, u zavinosti od potreba. U našoj kuhinji zdravije hrane, Olea lunch bar, svakodnevno pravimo za vas preko 100 različitih obroka: gotovih jela, slatkiša, užina.


OLEA LUNCH BAR PONUDA


SOKOVI

Naše prirodne sokove pravimo ceđenjem svežeg voća, bez dodatka vode, aditiva i zaslađivača. Upotrebom metode hladne ekstrakcije zadržava se prirodan ukus i vitaminski sastav voća.

Ceo asortiman sokova

SLATKIŠI

Naši zdravi slatkiši su prava privilegija sladokusca, jer pružaju pravi odnos između prirodne želje za poslasticama i svih kriterijuma kvalitetne ishrane.

Ceo asortiman slatkiša

SALATE I NAMAZI

Salata odavno nije samo porcija povrća, već daleko bogatiji miks svih potrebnih namirnica koje mogu zameniti jedan obrok i učiniti vas sitim.

Ceo asortiman salata

OBROCI

Savremen način života doneo je sa sobom nove izazove kako isplanirati obrok i održati ga zdravim i izbalansiranim. I dok je možda najlakše pribeći grickalicama na poslu, mi smo tu da Vam obezbedimo redovan, zdrav i kvalitetan obrok.

Ceo asortiman obroka

DODACI

Složeni ugljeni hidrati su izuzetno važni za naše zdravlje, jer sadrže vlakna, vitamine i antioksidante. Integralne, nerafinisane žitarice i mahunarke, koje pored ’’dobrih’’ ugljenih hidrata, sadrže određenu količinu biljnih proteina, odličan su izvor energije, i kao dopuna niskokaloričnom obroku, daju dugu sitost.

Ceo asortiman dodataka

ČORBE

Ukoliko čorbu jedete pre obroka, zbog visokog unosa tečnosti, znatno smanjujete apetit, i dokazano ćete manje pojesti za glavno jelo. Ovo važi za bilo koju vrstu, bilo da se radi o krem ili bistroj čorbi. Ipak, ovo nije moguće postići jenostavnim ispijanjem čaše vode-tečnost mora biti sastavni deo hrane koja se konzumira.

Ceo asortiman čorbi

PITE

Važan princip pravilne ishrane je svakodnevna upotreba integralnih žitarica. Za razliku od peciva pravljenog od rafinisanog, belog brašna, naša peciva se prave od integralnog speltinog brašna, koji ima lako svarljivi gluten i koji obezbeđuje maksimalni unos nutritivnih sastojaka, visoki sadržaj složenih ugljenih hidrata, celuloznih vlakana i amino kiselina.

Ceo asortiman pita

SENDVIČI

Pripremite se kvalitetno za predstojeći radni dan. Nije bitno koliko, već šta smo pojeli, jer kvalitenim namirnicama obezbeđujemo sebi potrebnu energiju. Naši sendviči su bez namirnica životinjskog porekla, bez rafinisanih sastojaka, transmasnih kiselina i industrijskih prerađevina.

Ceo asortiman sendviča

CHIA PUDINZI

Chia seme je svrstano u ’’super hranu’’, i pored toga što je bogata antioksidantima, vitaminima i mineralima, sadrži veliku količinu vlakna. Chia Puding je savršen za doručak, a mi naše pravimo sa svežim bademovim mleko, i sladimo isključivo mlevenim urmama.

Ceo asortiman pudinga

ZAŠTO BAŠ OLEA LUNCH BAR?


Kako prednost dajemo zdravlju potrošača, koristimo isključivo najkvalitetnije sirovine. Tako smo prilagodili obroke dijabetičarima, vegetarijancima i veganima, i svima koji žele kvalitetno da se hrane. U svojim proizvodima ne koristimo:

Dodatke aditiva i konzervanasa

Belo brašno, industrijski šećer, kuhinjsku so

Rafinisana ulja

Slatkiše pravimo sa džemom od urmi, fruktozom, tršćanim šećerom, agave sirupom, malteksom i medom. Asortiman naše proizvodnje su: sveže salate, namazi, gotovi obroci, domaće pite, chia pudinzi, sveži sokovi, slatkiši.

Kako konstantno pratimo trendove u zdravoj hrani, prilgođavamo se istim, i trudimo se da na najkvalitetniji način potrošačima pružimo visoki kvalitet proizvoda.

Sve informacije koje ste na sajtu pročitali, ili koje ste dobili putem facebooka, instagrama, maila, ili telefonski, su isključivo informativnog karaktera. S obzirom na vaše zdravstveno stanje, sami se odlučujete za određene namirnice, ili obroke. Ako imate veći zdravstveni problem koji podrazumeva potpuno isključenje nekih satojaka iz ishrane, potrebno je da se prvo obratite svom lekaru, i tek nakon konsultacije sa njim, odaberete nešto iz našeg asortimana.