Šećerna pasta u Olea beauty centru. NOVO !!!

Lepo vreme nam stiže polako i ako niste do sada, vreme je da počnete da mislite o svom telu i da ga pripremite za tople dane.
Biti prava dama, pored mnogo osobina, znači i imati urednu kosu, sređene nokte, pristojnu a elegantnu odeću i što se podrazumeva, biti uvek uredno izdepilirana.
Znate da vam je u našem beauty centru dostupan SPM aparat, koji vas na najkvalitetniji način i sa dugotrajnim rezultatima rešava celulita i mlitave kože.

Novina je, da sada kod nas možete koristiti i usluge manikira, pedikira i depilacije.

Dakle, potpuna nega za predstojeće sunce !!!
Puno je razloga zašto se uklanjaju dlake sa tela, od kulturnog, medicinskog ili estetskog, ali kakav god da je, najvažije je da bude što manje bolan.
Zato Vam nudimo depilaciju šećernom pastom.

Šećerna pasta je o potpuno prirodna i bezbolna metoda depilacije, a posebno se preporučuje kod osetljivih zona kao što su: pazuh, bikini zona, lice i ruke, i kod osoba sa osetljivom kožom koje imaju prolem sa jakim osipima i crvenilom kože nakon depilacije.
Prednost šećerne paste je što nema konzervanse, već umesto njih sadrži šećer koji je prirodni konzervans koji sprečava nastanak i razvoj bakterija. Jednom iskorišćena šećerna pasta se baca, ne topi se opet, što je čini najčistijim oblikom depilacije.
Nakon depilacije koža ostaje meka i baršunasta, jer šećerna pasta nije vruća, ne lepi se za kožu poput voska, pa je sami tim ni ne iritira.

Šećernom pastom se mogu ukloniti i kratke dlačice, čak i kraće od 2mm.
Pasta uklanja mrtve ćelije sa površinskog dela kože, a da samim tim ne oštećuje kožu. Vremenom smanjuje broj uraslih dlačica, a mnogo brže od ostalih vrsta depilacije proređuje rast dlaka. Dlačice postaju svetlije i mekše, a folikul dlake i njen koren intezivno slabe, što rezultira potpunim prestankom rasta.
Ovakvom metodom, uklanja se i do 90% dlačica iz korena, jer se tretman radi u smeru rasta dlake (suprotno od drugih vrsta depilacija).

Očekujemo Vas u našem Olea beauty salonu, i radujemo se druženju i zajedničkim pripremama za leto,

Vaša OLEA.