Poštovani,

Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Uslovima korišćenja i prodaje definisana su pravila koja potrošačima omogućavaju kupovinu proizvoda iz naše ponude. Zadržavamo pravo promene Uslova korišćenja i prodaje, shodno novim elementima ponude i/ili zakonske regulative, zbog čega bi potrošač posebno, pre svake kupovine, trebalo da proveri informacije u vezi sa Uslovima korišćenja i prodaje.

Na osnovu odredbi Zakona o zaštiti potrošača (Sl.glasnik RS br. 62/2014, 6/2016 – dr. zakon i 44/2018 – dr. zakon) Zdrava hrana OLEA svoje cenjene potrošače koji robu kupuju putem internet sajta zdravahranaolea.com obaveštava:

prema Zakonu o zaštiti potrošača (Sl.glasnik RS br. 62/2014, 6/2016 – dr. zakon i 44/2018 – dr. zakon) kupovina proizvoda preko našeg internet sajta smatra se prodajom na daljinu;

OPŠTI USLOVI

  1. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.
  2. U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca.
  3. Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene narudžbe.
  4. U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe, o promenama ćete biti obavešteni.

GARANCIJA KVALITETA

Zdrava hrana Olea garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu.

PRIVATNOST PODATAKA

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam ime i prezime kontakt osobe, adresa, e-mail, telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbe.

Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

SAGLASNOST I PROMENE USLOVA

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.

Zdrava hrana Olea se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog.

REKLAMACIJE

U slučaju da ste primili pošiljku koju smo Vam poslali i imate razloga da uputite reklamaciju molimo Vas da nam pišete na prodaja@zdravahranaolea.com ili se javite na +381648740661 . Na sve reklamacije odgovorićemo u najkraćem roku (14 dana). Naša želja je da budete zadovoljni proizvodima koje nudimo i našom celokupnom uslugom.

Slobodno nas kontaktirajte ukoliko imate neka pitanja, zamerke ili pohvale.

Hvala na poverenju.